søndag 31. august 2008

To kort

Jeg fikk bli med å hjelpe Krumelure med å lage utstillingskort til ei messe. Og fikk tilsendt stempler fra http://www.scrapmagasinet.no/shoppen/ som jeg skulle lage to kort med. Visste jo ikke hvilke stempler som kom i posten da, så det ble en skikkelig utfordring. Kjekt! :)

Bryllupsstemplet er malt med distress, det samme er hjertene. Det er pynta med tre forskjellige bånd. Tekst stempel er fra Aud's plate. Ellers pynt og embosset det ene panelet!
Og de andre stempla som jeg fikk var dette doet med tilhørende papir. :)
Det ble et puslespill å få ordna.................Mursteinene er også stempel fra Scrapmagasinet. Alt er malt med distress. Og slik ble løsningen min på disse stempla........:)
Merkelig hvordan fargene forandre seg i scanninga!!

5 kommentarer:

Unni sa...

Masse nytt fint å se hos deg, likte do kortet:)
Ha en fin dag!
Unni

Snuppelure sa...

så utrolig lekkre kort :)
Så lekekrt stempel det brudeparet var :) er den doen og dorullene også stempel ? Hvor får man evt tak i de ??

Gunn Marit sa...

Hei Solveig, så masse lekkert du har laget den siste måneden, skikkelig kreativt og morsomt det do-kortet :) Sees vi på messa til helgen??

Heather Huggins sa...

Both are super cute!! Thanks for joing our challenge! I'll alos add you to the drawing I'm having on my personel blog. :)

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛